Biohcg-Original Afslankkuur

Ampullen            

 

                                    Biohcg-Original Afslankkuur

De Biohcg ORIGINAL overgewichtstherapie is een behandeling op biologische basis (geen hormoon), samen met u gaan wij werken aan een nieuw leef- en eetpatroon

 

Een volledig veilige, natuurlijke (zonder hormonen) afslankmethode, waarmee U binnen 27 dagen plm. 10% van Uw lichaamsgewicht verliest. U gaat een vloeistof innemen in combinatie met een specifieke multi-vitaminen. Door deze combinatie verdwijnen vetophopingen vooral op de gewenste plaatsen, zoals buik, heupen, billen en dijen. Kortom, U valt daar af waar zich het overtollige vet bevindt. Bovendien blijft U zich tijdens het gehele programma fit, vitaal en happy voelen en U heeft geen hongergevoel.

Het programma bestaat uit drie fasen:
* fase 1 Dieetfase = 27 dagen. U komt dan 1x per twee weken terug voor de weegmomenten.
* fase 2 Stabilisatiefase = in deze fase wordt er voor gezorgd dat het gewicht er ook echt af blijft. Dit wordt bereikt door individuele voedingsadviezen, indien nodig met ondersteuning van laser-acupuntuur om het lichaam weer in balans te brengen.
* fase 3 Levensfase = het aanleren van een individueel bewegings- en eetpatroon die bij U past en waar Uw lichaam zich dus levenslang goed bij blijft voelen.
Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is geheel zonder bijwerkingen. De basis van de vloeistof is het lichaamseigen aminozuur L-Carnitine dat werkt als een antioxidant en een belangrijke rol speelt bij het omzetten van lichaamsvetten in energie.

Veel afslankmethoden veroorzaken een drastische daling van de stofwisseling. Deze kuur spoort het lichaam juist aan meer te gaan verbranden, waarvan U ook in fase 2 en 3 veel profijt zult hebben. Tijdens het programma verliest U daarnaast geen spiermassa. Deze twee factoren dragen wezenlijk bij aan het tegengaan van een jojo-effect. Het is dus een totaalconcept waarmee U Uw streefgewicht bereikt en behoudt en uw gezondheid aanzienlijk verbetert.

 

                      Werking HCG en Biohcg ORIGINAL

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen wordt aangemaakt. Van het bovenstaande HCG principe wordt gebruik gemaakt tijdens de Biohcg ORIGINAL kuur.
Biohcg ORIGINAL is uniek, het is biologische variant van HCG, er zit dus absoluut geen hormoon in.
Het HCG heeft een terugkoppelfunctie naar de Hypothalamus (deze speelt een cruciale rol bij de regulatie van het eetgedrag) het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt, zoals de bijnierfunctie, de schildklierfunctie, stofwisseling. Het neemt de eetlust weg en verhoogt de vetverbranding. Men kan dus zonder problemen een laag calorisch dieet volgen. Dagelijkse werkzaamheden kunt u gewoon voortzetten zonder gevoel van slapte of moeheid en zonder depressief te worden. Integendeel u voelt zich juist fit en energiek.

 Wat zijn de voordelen van Bio-hcg bij Laserpraktijkaalten

 

Persoonlijke begeleiding tijdens en na de behandeling.
  • Klachten vermindering op fysiek, mentaal of emotioneel gebied.
  • Biohcg ORIGINAL is de biologische, natuurlijke vorm van het HCG.
  • Bevat géén hormonen.
  • Absoluut veilig.
  • Remt het hongergevoel.
  • Voor iedereen (mannen, vrouwen, veel of weinig overgewicht).
  • Orale toediening (via de mond).
  • Verlengen of inkorten van de kuur is mogelijk.

 

 

De Bio-hcg Original kan gratis worden ingezet bij een behandelplan.

 

beter in balans

Afslankfolder beter in balans

 

 

 

 

Comments are closed