Biohcg Original

Een nieuwe leefstijl

Wat is Biohcg Original?

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen die voornamelijk gericht is op het vermijden van vetten en koolhydraten. Biohcg Original werkt niet met maaltijdvervangers maar met een aangepast voedingspatroon.

Bio Original zit in een ampullen. De vloeistof uit de ampul gaat het hongergevoel tegen. Dit maakt het afslanken goed vol te houden. De Biohcg Original zorgt er ook voor dat vetten naar de cellen worden geloodst waar ze verbrand worden (De mitochondriën). De energieproductie en vetverbranding worden geactiveerd.

Wat eet je?

Je begint elke morgen met de vloeistof uit de Biohcg Original ampul. Om de verbranding actief te houden wordt er om de 2 uur gegeten.

Ochtend: Crackers, Aardbeien, Appels, Sinaasappels ect.

Middag: Soepen, Salades, Carpaccio, Crackers met rookvlees, kip etc.

Avond: Gegrilde kipfilet, Gehaktbal, Zeeduivel, Soepen, Steaks, onbeperkt groente ect.

Tussendoor: Vetvrije bouillons, onbeperkt komkommers of tomaten.

Let op: Dit zijn voorbeelden. Er zijn meer dan 30 verschillende recepten!

Stabilisatiefase.

Na 24 dieetdagen ga je stabiliseren. Je begeleider zal samen met jou een plan maken. Ook staat er een voorbeeld plan in het begeleidend boekwerk `Beter in Balans.

Doordat je bewust leert om gaan met voeding, is terugval naar het oude gewicht kleiner dan bij andere diëten. Uit ervaring zien wij dat deze lekkere en gezonde recepten ook na de kuur worden gebruikt.

Begeleiding

Voor sommigen is de begeleiding een extra stok achter de deur. Tijdens de controle momenten werk je samen met je therapeut naar jouw doel! Ook kun je de Biohcg Original zelf thuis volgen middels het begeleidend boekwerk `Beter in Balans.

Reacties zijn gesloten.