Ervaringen van cliënten

Ervaring APS
Datum Woensdag 4 April 2012

Sinds 2006 heb ik lage rugklachten overgehouden aan een val met de fiets.Ik ben 2 maal( 2006 en 2011) geopereerd aan een hernia.De rugklachten komen steeds terug en belemmeren mij in veel dagelijkse zaken.Na de tweede Hernia kreeg ik direct verlammingsverschijnselen en kon mijn rechter voet niet meer goed gebruiken( tenen en hakken staan) niet mogelijk .Er is een “klapvoet “ontstaan welke voor 80% verbeterd is na therapie en het altijd proberen vast te houden aan het gevoel van “er kan nog veel verbeteren”.

Via de website nam ik in februari contact op met Mevrouw ten Bruin.De behandelingen door middel van de APS methode gaven en geven mij energie en ook de manier van werken is een aanvulling geweest en nog op mijn dagelijkse ritme.

Het is een niet belastende behandeling en gezegd moet worden dat veel drinken, 6 flesjes water van een halve liter absoluut voor mij noodzakelijk was om hoofdpijn te voorkomen. De zeurderige rugklachten zijn verdwenen, ik heb meer energie en voel mij krachtig.

Het is vaak genoemd door de behandelaar: “wordt niet te overmoedig” en dat is een waar woord! Het heeft voor mij veel bijgedragen aan het nu genieten van dit mooie voorjaar, terwijl ik een jaar geleden dacht met een grote handicap te moeten leven.

 

Woensdag 16 Mei  2012 APS behandelingen bij Mevrouw H. ten Bruin te Aalten.

 

Beste Mevrouw Ten Bruin,

 

Na vijf behandelingen bij u te hebben ondergaan met de APS therapie wil ik u laten weten dat ik hier zeer enthousiast over ben. Ik werd op uw behandelmethode geattendeerd door mijn BSR practitioner die goede berichten had gehoord over de resultaten die u boekt met de behandeling van het burn-out syndroom waar ik aan lijd.

Uw behandeling is relatief nieuw en ik kon op internet nog weinig ervaringen van cliënten vinden. Wèl dat deze methode door artsen en topsporters als bijzonder positief ervaren wordt. Menige arts en sporter ondergaat zelf regelmatig de APS techniek. Dat vond ik bemoedigend en ik besloot voor behandeling te komen.

De eerste drie behandelingen merkte ik niet veel, behalve dan dat ik nog meer vermoeid raakte. Ik besloot er aan toe te geven en nam zoveel mogelijk (nacht) rust en zette de behandeling voort. U gaf positieve support en vertelde dat het lichaam tijd nodig kan hebben om te reageren. En inderdaad, na de vierde keer begon ik op te knappen en nu, na de vijfde behandeling met APS, voel ik me stukken beter en kan de dag weer aan. Een heerlijk gevoel en de bevestiging dat APS prima werkt heeft verricht!

Een aanrader voor velen die ook een stimulans in hun gezondheid kunnen gebruiken.

 

Client K. Ervaring APS Mei 2013

 

Al jaren (lees: ± 12 jaar) had ik last van vermoeidheid, gepaard met allerlei klachten die ik niet thuis kon brengen. Hoofdpijn, onverklaarbare spierpijn, katergevoel, duizeligheid, slecht slapen, belabberde concentratie, allerlei ‘pijntjes’ en ga zo maar door. De ernst van de klachten wisselde sterk, maar nooit kon ik wat ik allemaal wilde kunnen.
Allerlei behandelingen en therapieën heb ik uitgeprobeerd om meer energie te krijgen en mij minder beroerd te voelen. Eind 2012 zat ik weer in een vreselijke periode, waarin ik van alles op moest geven (studie, stage, sociaal leven) en werd ik door mijn moeder geattendeerd op APS-therapie.
Via de mail kon ik al heel snel een afspraak maken. Halverwege januari 2013 ben ik bij Hannie begonnen en in combinatie met een anti-candida dieet (op eigen initiatief) deed dit wonderen!! Ik ben een keer of 8 behandeld, verspreid over 2 maanden. In het begin wat vaker en later zelfs met 3 weken ertussen.
Van de behandelingen zelf heb ik nagenoeg geen last gehad. Het is absoluut pijnloos, maar soms had ik later wat last van hoofdpijn/spierpijn. Of dit aan de behandelingen te wijten viel, kan ik niet met zekerheid zeggen.

Momenteel heb ik veel meer energie en eigenlijk geen last meer van alle vage klachten waar ik voorheen last van had. Ik loop nog wel eens te hard van stapel en neem teveel hooi op de vork, wat ik later moet bezuren. Maar al met al is mijn leven enorm in positieve zin veranderd door de behandelingen en ik raad het dan ook iedereen aan!

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.