Hoe ik zelf ben gestopt met roken

Hoe je door middel van een Laserbehandeling snel van het roken afkomt.

Denk je ook zo vaak ik wil stoppen met roken maar ik weet niet hoe en kan ik dat wel.
Als ik een Laserbehandeling doe werkt dat wel bij mij en hoe vind ik de perfecte behandeling die bij mij past.

Ik kan je vertellen dat ik zelf ooit een verstokte rookster ben geweest. Gestopt met pleisters maar wat een gedoe. Lasertherapie stond nog maar net in de kinderschoenen. Voor jou kan het nog makkelijker worden met een laserbehandeling.

En dacht stoppen met roken dat is niets voor mij dat kan alleen maar een ander. Totdat ik op een gegeven moment dacht wat lijkt het mij fijn om niet altijd met die sigaret bezig te hoeven zijn. Ik keek steeds vaker naar mensen die niet rookten en ze hadden ook lol zonder de sigaret.
Uiteindelijk heb ik een datum geprikt en ben gestopt met roken.

Het heeft mij heel veel voordelen opgeleverd. En met name het vrij zijn van de verslavende sigaret.
Het niet meer bezig zijn van heb ik nog voldoende voorraad sigaretten en waar kan ik roken en mag ik daar roken. Maar het allerbelangrijkste voor mij was dat het een zorg minder was.

Als je echt wilt stoppen met roken en je regelmatig denkt ik wil er mee stoppen dan ben jij degene die de eerste stap moet zetten en dan heb je al een grote stap gezet als je dan ook nog een stopdatum prikt en een afspraak hebt gemaakt dan ben je al een heel eind op weg.

Ik kan je helpen met lasertherapie en heb daar inmiddels jarenlang ervaring in. Dit is een pijnloze behandeling en werkt op de acupunctuurpunten. Dit zijn de energiebanen in ons lichaam.
Er wordt mij vaak gevraagd heb ik dan daarna nog zin in roken. Nee! De sigaret smaakt niet meer.
Waar je voor op moet passen zijn de gewoonte patronen maar daar geef ik je de nodige tips voor mee. Dat leg ik je tijdens de behandeling uit hoe je dat het best kunt aanpakken.

Stel je eens voor hoe jij je gaat voelen zonder de sigaret.

Hannie ten Bruin

Mijn naam is Hannie ten Bruin. In 1999 ben ik een eigen praktijk gestart om mensen te behandelen te stoppen met roken door middel van lasertherapie. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn praktijk werkzaamheden verder heb ontwikkeld met de daaraan gekoppelde opleidingen. Ik sta ingeschreven bij een beroepsvereniging, ben orthomoleculair-therapeut, Sivas auriculotherapeut en sta als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Reacties zijn gesloten.