Myo-Ballance EMS therapie

IMG_8987 Op weg naar een slanker en gezonder leven.

Geen uitputtende sportsessies, geen strenge diëten geen andere kwellingen maar toch afslanken. Met elektronische spierstimulatie is het mogelijk.

Met de behandeling van  het EMS-systeem, kun je op verantwoorde wijze en met weinig tijd, veel bereiken.

De behandelingen zijn zeer geschikt als je niet mag, wilt of kunt sporten.

 

EMS-therapie is geschikt voor.

  • Wie mooier, slanker en gezonder wil zijn zonder een vermoeiende workout of transpiratie.
  • Wie spieren willen opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam.
  • Wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd hebben.
  • Wie specifieke spier-gerelateerde gezondheidsklachten wil voorkomen of verminderen.

Afvallen

Het is niet eenvoudig om op een verantwoorde doch effectieve manier gewicht te verliezen. EMS-therapie zorgt op de lange termijn voor extra spiergroei, maar zorgt er voornamelijk voor dat de hoeveelheid geactiveerde spiervezels worden verhoogd. Men zal meer calorieën verbranden in rust toestand, want het lichaam moet de brandstof (vet) ergens vandaan halen om in hoge staat van paraatheid te blijven. Het rustmetabolisme wordt dus verhoogd, wat resulteert in een grotere vraag naar ‘brandstof’ door het lichaam.

De behandeling

Met het speciale afslanksysteem de EMS-therapie raak je op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. In deze individuele behandeling verbrand je in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt ca. 20 minuten en geeft een zeer goed resultaat! Is te vergelijken met 2 uur sporten. Het beste resultaat wordt bereikt als je de totale kuur van 10 behandelingen volgt. Dit kan in 5 weken.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die er voor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier niet alleen steviger wordt, maar ook het vet rondom de spieren wordt afgebroken. In combinatie met een van de voedingsprogramma`s en advies bereik je nog sneller het gewenste resultaat.

Wat is EMS-therapie

EMS-therapie is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie, een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren, wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. Via ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren.

EMS-therapie maakt gebruik van dit natuurlijk principe en versterkt deze endogene elektrische impulsen, doormiddel van training met speciale elektrodebanden.

Wat doet de EMS-therapie

In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. Door het trainen met EMS worden meer spiervezels geactiveerd dan bij normale krachttraining. Het lichaam wordt daardoor sterker en je voelt je fitter. EMS-therapie is een prima oplossing om gewicht te verliezen en verbranding van vet. Maar ook voor mensen die door een medische beperking niet kunnen sporten zoals bv: rugklachten, MS, reuma, fibromyalgie, tijdelijke incontinentie etc.

De voordelen van EMS-therapie

  • Het is een optimale oplossing voor afslanken, gewichtsverlies en vet verwijdering.
  • Een verbeterde stofwisseling en doorbloeding.
  • Verbetering van rug en nekklachten.
  • Verbetering van de algehele conditie.
  • Figuurcorrectie.
  • Opbouw en versterken van spiermassa.

Heeft een therapeutisch en een cosmetisch effect.

IMG_8983

U kunt kiezen voor een introductie behandeling, om kennis te maken met EMS-therapie. Bent u tevreden dan kunt u er voor kiezen om aan de kuur te beginnen, deze kuur staat voor 10 behandelingen. Het beste resultaat wordt bereikt om deze 10 behandelingen in een kort tijdsbestek te plannen, nadien zou men kunnen kiezen voor een onderhoudsbehandeling.

 

Reacties zijn gesloten.