! APS-Therapie: minder pijn, meer energie en versneld herstel

Dit doet APS Therapie voor u:

  • Vermindering van pijn
  • Toename van energie
  • Verbetering van afvoer van afvalstoffen
  • Verbetering van doorbloeding
  • Uitbalancering van neurohormonen
  • Verbetering van celcommunicatie

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Hannie ten Bruin

Mijn naam is Hannie ten Bruin. In 1999 ben ik een eigen praktijk gestart om mensen te behandelen te stoppen met roken door middel van lasertherapie. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn praktijk werkzaamheden verder heb ontwikkeld met de daaraan gekoppelde opleidingen. Ik sta ingeschreven bij een beroepsvereniging, ben orthomoleculair-therapeut, Sivas auriculotherapeut en sta als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Reacties zijn gesloten.